by
on
under ,
Permalink

Ett rent och välstädat hem

För det mesta så har vi det välstädat och rent i vår hem. Antingen så ser vi till att göra detta själv eller så anlita vi idag hemstäd med hjälp av RUT-avdrag. Att ha ett rent och välstädat hem är en skön och härlig känsla. Vi kanske väljer en dag som vi tar tag i detta med städningen hemma. Är man flera i familjen så kan man fördela sysslorna så det inte blir så mycket på var och en.

Extra rengöring

Extra rengöring kan vara på sin plats och nödvändigt ibland. En tygsoffa till exempel behöver rengöras emellanåt. Även om man dammsuger ur den och kanske vädrar dynor ock liknande så kan det ha sölats och smutsat ner sin vackra soffa. Genom ordentlig möbeltvätt så kommer det att dofta som ny efter behandling. Man kanske inte behöver göra denna möbeltvätt mer än en gång per år för att behålla fräschören på sin möbel.

Bar tips för städning

Det finns även en del bra tips och husmorstips för den delen som kan vara bra att ta till sig för att få sitt hem skinande rent. Många gånger så lägger vi ner allt för lite tid på att städa våra hem och då kan det missas en del städning. Avsätt tid för städning regelbundet. Torsdagskväll kan vara en bra dag att se över och städa det sista innan helgen. Det är fantastiskt skönt att på fredagskväll bara äta sin tacos med familjen och mysa.